που είναι το μέρος
Re: που είναι το μέρος
Μιας και αναφέρθηκε, και συγνώμη για την παρεμβολή: είχα την τύχη να συναντήσω μια από πολύ κοντινή απόσταση, σε πρόσφατη ανάβαση στο Μάλι Μάδι. Φωτογραφία φυσικά δεν πρόλαβα να τραβήξω. Κατά τα άλλα τα ίχνη, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο σε βουνά της Ηπείρου και Μακεδονίας.
κολλήσαμε.
όρια Γράμμου Βόιου
όρια Γράμμου Βόιου
- Μήτρου Τάκης
Σπρώξτο λίγο ακόμηlekat έγραψε:κολλήσαμε.
όρια Γράμμου Βόιου
κι εγώ περίμενα μόνο εσύ να τόχεις...
στο βάθος δεξιά διακρίνονται πάνω Αρένα, κάτω Αρένα ως και Μπουχέτσι. Δίνοντας ουσιαστικά την απάντηση, τα μόνα που μένει να ρωτήσω είναι από που φωτογραφίζονται και αν αναγνωρίζονται οι υπόλοιπες τρεις κορυφογραμές, άντε, έστω η μια κορφούλα στο κέντρο της φωτογραφίας.
στο βάθος δεξιά διακρίνονται πάνω Αρένα, κάτω Αρένα ως και Μπουχέτσι. Δίνοντας ουσιαστικά την απάντηση, τα μόνα που μένει να ρωτήσω είναι από που φωτογραφίζονται και αν αναγνωρίζονται οι υπόλοιπες τρεις κορυφογραμές, άντε, έστω η μια κορφούλα στο κέντρο της φωτογραφίας.
- Μήτρου Τάκης
Για να Τσουλήσει.
Είσαι πίσω από το Νεστόριο στην "Αμούδα":::
Βλέπουμε από αριστερά. Πίσω Βασιλίτσα Γουμάρα, ενδιάμεσα Ζούπανι, μπροστά το σύμπλεγμα του Πύργου Κοτύλης;;;;
Είσαι πίσω από το Νεστόριο στην "Αμούδα":::
Βλέπουμε από αριστερά. Πίσω Βασιλίτσα Γουμάρα, ενδιάμεσα Ζούπανι, μπροστά το σύμπλεγμα του Πύργου Κοτύλης;;;;
είμαι στην Αμμούδα! δεξιά χαμηλά το ανατολικό αντέρισμα του Τσάρνου. Αριστερά η κορυφογραμμή που αρχίζει νότια του Πεύκου, Τούχουλη, άσπρη πέτρα, κορφή ο Πύργος Κοτύλης, ανατολικά Γούπατα κλπ με αχνό το Παλιοκρίμνι. Το Ζουμπάνι δεν φαίνεται απ αυτό το ύψος.
Βάλε τώρα που τσουλάει...
Βάλε τώρα που τσουλάει...
- Μήτρου Τάκης
Τι έγινε τελικά, τον φάγανε τα σκυλιά;
- Μήτρου Τάκης
Μετά από μεγάλο "σφυροκόπημα" έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Απώλειες δυο Μπατόν που έγιναν κομμάτια μας έβγαλε ασπροπρόσωπους η Μπαστούνα.GLA έγραψε:Τι έγινε τελικά, τον φάγανε τα σκυλιά;
μια φίλη μου ανέβασε στο FB τη φωτό με τη μάχη κι από τα σχόλια που έγιναν αντιγράφω αυτό του Αντώνη Σ.Μήτρου Τάκης έγραψε: Μετά από μεγάλο "σφυροκόπημα" έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Απώλειες δυο Μπατόν που έγιναν κομμάτια μας έβγαλε ασπροπρόσωπους η Μπαστούνα.
"Σίγουρα κάτι σας ψεκάζουν εκεί στο παθ ρε Θανάση (εγώ κρατάω ομπρέλα) . Σιγά μην υπάρχει άνθρωπος να βρίσκει τοπία από βουνά χαχαχααα...ποιο ευκολα σου λεω τον εικονιζόμενο και τα ονοματα των σκυλιων , παρα την κορφουλα αριστερα"

- Μήτρου Τάκης
Κάτσε να μπει η Νίκη στο παιχνίδι και θα δεις.lekat έγραψε:μια φίλη μου ανέβασε στο FB τη φωτό με τη μάχη κι από τα σχόλια που έγιναν αντιγράφω αυτό του Αντώνη Σ.
"Σίγουρα κάτι σας ψεκάζουν εκεί στο παθ ρε Θανάση (εγώ κρατάω ομπρέλα) . Σιγά μην υπάρχει άνθρωπος να βρίσκει τοπία από βουνά χαχαχααα...ποιο ευκολα σου λεω τον εικονιζόμενο και τα ονοματα των σκυλιων , παρα την κορφουλα αριστερα"
Καλύτερη δουλειά θα έκανε το πιολέ, με μακρύ στέλεχος (60cm+)Μήτρου Τάκης έγραψε:Μετά από μεγάλο "σφυροκόπημα" έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Απώλειες δυο Μπατόν που έγιναν κομμάτια μας έβγαλε ασπροπρόσωπους η Μπαστούνα.

- Μήτρου Τάκης
Όχι φίλε μου τα σκυλιά κάνουν την δουλειά τους Ο στόχος είναι να τα απωθήσεις.GLA έγραψε:Καλύτερη δουλειά θα έκανε το πιολέ, με μακρύ στέλεχος (60cm+)
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που ήθελε με το μπαστούνι στο κεφάλι ήταν ο βοσκός που παρότι ήταν κοντά στα 300 μέτρα δεν ήρθε να τα ησυχάσει.
Άντε Εδεσσαίοι Ναουσαίοι θα μπείτε στο παιχνίδι

σαν να μοιάζει με την μαύρη πέτρα στο βέρμιο αλλά από την πίσω πλευρά, δλδ κοιτώντας από δυτικά..
- Μήτρου Τάκης
Άντε λέω και εγώ που είναι αυτά τα παιδιά, γιατί οι Νότιοι δύσκολα να έχουν επισκεφτεί το Βέρμιο.mirabilis έγραψε:σαν να μοιάζει με την μαύρη πέτρα στο βέρμιο αλλά από την πίσω πλευρά, δλδ κοιτώντας από δυτικά..
Η κορυφή είναι η Δυτική πλευρά της "Μαύρης πέτρας" και η φωτογραφία τραβήχτηκε από τις πλαγιές της Γραμμένης Πέτρας.
Συνεχίζεις
Αχέροντας;
όχι δεν είναι αχέροντας..
- Μήτρου Τάκης
Δεν κλέβω εκκλησίες.
Μήτρου Τάκης έγραψε:Δεν κλέβω εκκλησίες.

η φωτογραφία είναι τραβηγμένη αρχές μαίου αλλά από ό,τι έχω ακούσει μπορεί κάποιος να το περάσει περπατώντας το καλοκαίρι..