Γεια σας!!!

Συστηθείτε μας
Απάντηση
torpado

Γεια σας!!!

Δημοσίευση από torpado » Παρ 31 Ιαν 2014, 11:25

χαιρομαι για την συμετοχη μου στην κοινοτητα,
δυστυχως ομως πρεπει να αναφερω και κατι δυσαρεστο που μου συνεβει πριν 1 εβδομαδα για να προσεχετε ολοι, μου εκλεψαν απο το μπαλκονι 2ου οροφου το ποδηλατο μου (torpado suv99 ασπρο-μαυρο, με σελα velo λευκη και ανταπτορα για επεκταση στο λαιμο του τιμονιου) ξερω οτι δεν προκειται να το βρω αλλα πιστευω πως πρεπει να υπαρχει σαν στατιστικο!!!
παρολαυατα αν καποιος δει κατι....

Άβαταρ μέλους
niki_kar
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Re: Γεια σας!!!

Δημοσίευση από niki_kar » Παρ 31 Ιαν 2014, 11:47

Καλωσήλθες torpado και γρήγορα να βρεις το ποδήλατο σου!

Άβαταρ μέλους
lekat
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lekat » Παρ 31 Ιαν 2014, 16:02

καλώς ήρθες στον κύκλο των χαμένων ποδηλάτων, καιρός να μάθεις να περπατάς

Άβαταρ μέλους
yannisdelta

Δημοσίευση από yannisdelta » Παρ 31 Ιαν 2014, 17:55

Καλά αφού φτάσανε και στο 2ο όροφο, δεν πάμε καλά. Μάλλον πρέπει να το κλειδώσω και στο σαλόνι το σαραβαλάκι που μου απέμεινε.

Άβαταρ μέλους
nektaman

Δημοσίευση από nektaman » Παρ 31 Ιαν 2014, 20:29

καλώς όρισες, πολλές και ασφαλείς αναβάσεις-διαδρομές να έχεις....
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...

Άβαταρ μέλους
pankan

Δημοσίευση από pankan » Παρ 31 Ιαν 2014, 20:30

yannisdelta έγραψε:Καλά αφού φτάσανε και στο 2ο όροφο, δεν πάμε καλά. Μάλλον πρέπει να το κλειδώσω και στο σαλόνι το σαραβαλάκι που μου απέμεινε.
Για πλάκα το ανέφερες το σαλόνι;
Μετά από δύο κλοπές και 4 ποδήλατα λιγότερα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τώρα πια το έχω στο σαλόνι.
Καλωσόρισες torpado.

GLA

Δημοσίευση από GLA » Παρ 31 Ιαν 2014, 23:43

Το να φτάνουν να παίρνουν ποδήλατα από τα μπαλκόνια νομίζω ότι συμβαίνει μόνο στην Αθήνα.
Επειδή λόγο της κρίσης τα πράγματα θα χειροτερέψουν, πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα σου αρπάζουν το ποδήλατο όπως αρπάζουν τις τσάντες οι τσαντάκηδες.
Προτείνω να αρχίσουν οι Αθηναίοι να σκέπτονται, πως θα γυρίσουν στα χωριά των γονιών τους, έστω να το έχουν σαν <σχέδιο Β>.

torpado

Δημοσίευση από torpado » Δευ 03 Φεβ 2014, 12:42

μαλλον δεν σκεφτηκες οσο θα επρεπε πριν προτεινεις! για ποιο λογο θα πρεπει να αναγκαστω να φυγω εγω απο τον τοπο μου επειδη κλεβει ενας λαθραιος η νομιμος μεταναστης??? η ακομη και Ελληνας! αυτη ειναι η λυση? εγω πρεπει να φυγω?
κι αν δεν εχεις χωριο, αλλαζεις χωρα? (ασε τους αλλους λογους, εργασιακους κ.τ.λ.π.)

GLA

Δημοσίευση από GLA » Δευ 03 Φεβ 2014, 20:06

Εάν το κράτος βαρέσει πλήρη διάλυση, για μένα πολύ πιθανότερο από το να αρχίσει η ανάπτυξη όπως υπόσχονται οι πολιτικοί, θα υπάρξει και έλλειψη βασικών ειδών.
Τότε τι νομίζεις ότι θα γίνει στην Αθήνα των τεσσάρων+ εκατομμυρίων κατοίκων;
Σου θυμίζω ότι στη <κατοχή> μαζέυανε με τα καρότσια τους νεκρούς στην Αθήνα, ενώ στα χωριά δεν πέθανε κανείς από πείνα.
Νομίζω ότι μια μικρή έλλειψη βασικών ειδών, μπορεί να κάνει την Αθήνα ζούγκλα, γιατί εκτός από την συγκέντρωση πληθυσμού που έχει γίνει, τώρα οι άνθρωποι είναι αποξενωμένοι, ο καθένας για ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του, δεν υπάρχουν γειτονιές, φιλίες, συγγένειες, όπως παλιά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσορίσματα”