Σαμοθράκη.
Re: Σαμοθράκη.
Βουνο & Θαλασσα...
Διασχιζοντας το μονοπατι προς Βατο εχουμε στα ποδια μας απιστευτες παραλιες ερημικες ...
Βατος ενα φανταστικο μονοπατι(γυρω στη 1μιση ωρα) πιο ευκολο απ οτι φαινεται...
αντε και καλο χειμωνα
!!

το νησί από ψηλά φαίνεται αρκετά όμορφο, να δώ πότε θα με αξιώσει ο κύριος να το επισκεπτώ...
το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
στο ευχομαι Νεκταριε!!nektaman έγραψε:το νησί από ψηλά φαίνεται αρκετά όμορφο, να δώ πότε θα με αξιώσει ο κύριος να το επισκεπτώ...
- Γιάννης Τζίμας
Έχω πάει στο νησί δυo φορές (το 2000 και το 2007), ανέβηκα στις τρεις ψηλές κορυφές, έκανα και πολλά ρέματα μέχρι ψηλά (όχι canyoning). Μένουν όμως πάρα πολλά ακόμη, η Σαμοθράκη αν σε κερδίσει μια φορά, σε κερδίζει για πάντα! Ειδικά τώρα που είδα τις φωτογραφίες, θα επισπεύσω την τρίτη επίσκεψή μου. Πρώτος στόχος: το μονοπάτι για το Βάτο!
Υ.Γ. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον video διάρκειας περίπου 120', αποτέλεσμα πολυετών εξορμήσεων στα πιο απόμακρα σημεία του νησιού, από ένα ντόπιο ταβερνιάρη στα Θέρμα. Το αγόρασα από το μαγαζί του τη δεύτερη φορά που πήγα, δεν γνωρίζω αν διατίθεται αλλού. Ψάξτε το, αξίζει τον κόπο!
Υ.Γ. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον video διάρκειας περίπου 120', αποτέλεσμα πολυετών εξορμήσεων στα πιο απόμακρα σημεία του νησιού, από ένα ντόπιο ταβερνιάρη στα Θέρμα. Το αγόρασα από το μαγαζί του τη δεύτερη φορά που πήγα, δεν γνωρίζω αν διατίθεται αλλού. Ψάξτε το, αξίζει τον κόπο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης Τζίμας την Πέμ 03 Οκτ 2013, 16:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αμάν, κοίτα πόσα πράγματα έχει ακόμη το νησί. Αχ, πρέπει να ξαναπάμε δηλαδη.
Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Και βλέπω capricorn το τσαρδί το έχεις full extra, τετράστερο!!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Και βλέπω capricorn το τσαρδί το έχεις full extra, τετράστερο!!!
Η Σαμοθρακη: η αγαπας αυτο το νησι η δεν ξαναπατας 

Βλέπω ελλειψεις, σου λείπει το κομοδίνο, χαχαχα.
Και εμένα τέτοιο επίπεδο χλιδής μου αρέσει όταν δεν κουβαλάω στην πλάτη τα τόσα "άχρηστα" υλικά άνεσης, χεχε.
Και εμένα τέτοιο επίπεδο χλιδής μου αρέσει όταν δεν κουβαλάω στην πλάτη τα τόσα "άχρηστα" υλικά άνεσης, χεχε.
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Ε! Μαζέψτε τώρα αυτές τις χλιδάτες φωτογραφίες. Φτάνει για φέτος! Εδώ καλοριφέρ ανάψαμε κιόλας
χαχαχα

Λοιπόν τώρα που λες για καλοριφέρ, υπάρχουν κάτι θερμαστράκια αερίου που τα σκεφτόμουν για το χλιδοκάμπινγκ. Αλλά δεν συνεργάζονται με τα κυρογκαζάκια και το άφησα το θέμα.
- niki_kar
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Next project: kyroθερμαστράκια πλήρως συμβατά με τα kyroγκαζάκια 

ρε θα την κάνει την σκηνή αερόστατο αυτός σιγά σιγά, δεν τον ξέρετε καλά..... 

το γέλιο είναι η λάμψη της ψυχής...
δεν το σκεφτηκα για σομπα
καλη ιδεα
!!

βαλτή είσαι; Δεν θέλω project αυτή την περίοδο. Αλλά το μεθεπόμενο ΣΚ έχει πανσέληνο και λέμε να πάμε στο βουνό. Θα έχουμε μαζί πολίτες που ίσως κρυώσουν (και θα γκρινιάζουν) και κάτι τέτοιο θα είναι χρήσιμο να μας κάνει παρέα. μούμπλε μούμπλε....niki_kar έγραψε:Next project: kyroθερμαστράκια πλήρως συμβατά με τα kyroγκαζάκια