που είναι το μέρος
- yannisdelta
Re: που είναι το μέρος
Επιτέλους
Ναι είναι ο Καρφοπεταλιάς, κορυφή με πολύ δύσκολη πρόσβαση από ένα και μοναδικό βραχώδες πέρασμα, όπως λέει ο θρύλος.
Κώστα συνεχίζεις
Ναι είναι ο Καρφοπεταλιάς, κορυφή με πολύ δύσκολη πρόσβαση από ένα και μοναδικό βραχώδες πέρασμα, όπως λέει ο θρύλος.
Κώστα συνεχίζεις
o κατάλογος των βουνών δεν το έχει.. άρα μάλλον δεν είναι ξεχωριστό βουνό, αλλά ανήκει στα κράββαρα..
Μεταφερόμαστε νότια, Πελοπόννησο, κάτω των 2000μ
Επιπρόσθετη βοήθεια στην πορεία..
Επιπρόσθετη βοήθεια στην πορεία..
- Γιάννης Τζίμας
Αρτεμίσιο (1772 m).
Τόσο απλά.
Συνεχίζεις Γιάννη
Συνεχίζεις Γιάννη
- Γιάννης Τζίμας
Για να δούμε ποιος έχει πάει εδώ...
- yannisdelta
Μοιάζει με το καταρράκτη της Λεπίδας στο Πάρνωνα
- Γιάννης Τζίμας
Σωστός!
Υ.Γ. Προσεγγίζεται πιο σύντομα από κάτω (30λ.), ξεκινώντας το μονοπάτι από τη μεγάλη στροφή του δρόμου κοντά στο χωριό Πλάτανος. Αλλά και από πάνω υπάρχει ενδιαφέρουσα αυτοσχέδια διαδρομή δεξιά του ρέματος (γύρω στη 1ω. 30λ.).
Υ.Γ. Προσεγγίζεται πιο σύντομα από κάτω (30λ.), ξεκινώντας το μονοπάτι από τη μεγάλη στροφή του δρόμου κοντά στο χωριό Πλάτανος. Αλλά και από πάνω υπάρχει ενδιαφέρουσα αυτοσχέδια διαδρομή δεξιά του ρέματος (γύρω στη 1ω. 30λ.).
Γνωστό χαμηλό βουνό, αλλά από ασυνήθιστη θέση, ποιό είναι κι από που;
Είναι το Ξεροβούνι της Εύβοιας και το έχεις φωτογραφήσει από τη Σκοτεινή εκεί που αρχίζει η κόντρα για τις δυο κορυφές του βουνού.
Υ.Γ O Καρφοπεταλιάς τόσο ζόρικος είναι;;Νορμάλ φαίνεται στη φώτο..Αν δεν ξεγελάει η φώτο και από αριστερά αλλά και απο δεξιά της κορυφής φαίνεται να πηγαίνει η κορυφογραμμή.Το Κορομπίλι π.χ φαίνεται σαφέστατα πιο απότομο.
Υ.Γ O Καρφοπεταλιάς τόσο ζόρικος είναι;;Νορμάλ φαίνεται στη φώτο..Αν δεν ξεγελάει η φώτο και από αριστερά αλλά και απο δεξιά της κορυφής φαίνεται να πηγαίνει η κορυφογραμμή.Το Κορομπίλι π.χ φαίνεται σαφέστατα πιο απότομο.
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
- yannisdelta
Απόλυτα σωστός
Στον Καρφοπεταλιά δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει πολλά και διάφορα για τη δυσκολία του.

Στον Καρφοπεταλιά δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει πολλά και διάφορα για τη δυσκολία του.
Συγνώμη για την αργοπορία να βάλω φωτο

Βρισκόμαστε σε χαμηλομεσαίο βουνό εκτός μονοπατιού,σε μια από τις πιο άγριες τοποθεσίες του βουνού αυτού. Σε ποιό βουνό βρισκόμαστε και ποιές κορυφές βλέπουμε στην φωτογραφία;

Βρισκόμαστε σε χαμηλομεσαίο βουνό εκτός μονοπατιού,σε μια από τις πιο άγριες τοποθεσίες του βουνού αυτού. Σε ποιό βουνό βρισκόμαστε και ποιές κορυφές βλέπουμε στην φωτογραφία;
Δεν υπάρχουν επιβάτες στο ’’διαστημόπλοιο’’ που λέγεται Γη, είμαστε όλοι πλήρωμα (Marshal Mac Luhan)
πολύ δύσκολο indeed
Αντε να βοηθήσω λίγο πριν το πάρει το ποτάμι.Καμία από τις 2 κορυφές που φαίνονται στη φωτογραφία δεν είναι η ψηλότερη του βουνού που ψάχνουμε.Επίσης οι κορυφές αυτές έχουν υψόμετρο γύρω στα 1350μ.
Περιμένω εκτιμήσεις,ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Περιμένω εκτιμήσεις,ελπίζω να βοήθησα κάπως.
- yannisdelta
Μου μοιάζει και για Πάρνηθα !!!!
Δεν είναι Πάρνηθα,αλλά έχει κοντινό στην Πάρνηθα υψόμετρο.yannisdelta έγραψε:Μου μοιάζει και για Πάρνηθα !!!!
Μήπως είναι τα Γεράνεια όρη;
Δεν είναι τα Γεράνεια όρη,αλλά είστε κοντά.
- yannisdelta
Ε τότε μένει ο Κιθαιρώνας
¨Οντως είναι ο Κιθαιρώνας,μάλλον ήταν δύσκολο γιατί είναι περίεργη η οπτική της φώτο.yannisdelta έγραψε:Ε τότε μένει ο Κιθαιρώνας
Είμαι σε μια ανώνυμη ξεκομμένη κορυφή στα 1080μ. υψόμετρο η οποία βρίσκεται βόρεια της κορυφογραμμής Τρείς Κορυφές-Προφήτησ Ηλιάς(η ψηλότερη του βουνού).Η κορυφή που φαίνεται στα κέντρο είναι η μεσαία και υψηλότερη(κάπου 1370μ.) έξαρση στη διαδρομή Τρείς Κορυφές-Προφήτης Ηλίας. Βάζω άλλη μια φωτογραφία με πιο ευρυγώνιο πλάνο για να καταλάβατε το σημείο

Στα δεξιά φαίνεται και η ψηλότερη κορυφή του βουνού με τις κεραίες της.